1xbet online sport fogadás

1xbet online sport fogadás

1xbet online sport fogadás

Az 1xbet mobilalkalmazás

Az 1xbet webhelyét az Online Gaming Regulatory Authority (ARJEL) szabályozza. Használata számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon is egyszerű. De az 1xbet úgy döntött, hogy létrehoz egy Apple és Android rendszeren elérhető mobilalkalmazást. A navigáció folyékony, de ha bizonyos funkciókat szeretne elérni, például gyakran ismételt kérdéseket vagy segítséget, akkor az 1xbet webhelyére irányít, ezért valóban elengedhetetlen az alkalmazás? Ugyanakkor megtartja a kapcsolódási parancsikonok előnyét, hogy gyorsabban fogadhassanak, online sport fogadás ami hasznos lehet, ha élő mérkőzésre fogad.

1xbet bónuszok

Ez az 1xbet weboldal erős pontja: a bónuszok. Minden új regisztrációra üdvözlő bónusz jár. Ajánlat formájában akár 100 euró lehet az első fogadásra. A gyakorlatban az első tét során, ha elveszik, akkor a tét 80% -át visszatérítjük, legfeljebb 100 eurós kerettel. Ezt a visszatérített pénzt jóváírják a napi számláján, és dönthet úgy, hogy felhasználja, ahogy szeretné. Bizonyos feltételeket azonban be kell tartani, nevezetesen azt, hogy az első befizetésnek legalább 20 eurónak kell lennie, és az első tétje a befizetéstől számított 30 napon belül megtörténik. A visszatérítés legalább három napon belül megtörténik. Az oldal hűségprogramot is kínál a rendszeres fogadók számára a Parions klubnál. Az oldal rendszeresen kihívásokat indít, és a legjobban helyezett fogadók olyan nyereményeket nyernek, mint a mérkőzésekre szóló jegyek, az ingyenes fogadások stb. A kombinált fogadási program lehetővé teszi a nyeremény növelését is.

Online fogadási esélyek

Az online sportfogadás esélye az 1xbet oldalon átlagos, bár ez nem a legjobb esélyeket kínálja, a nagyon előnyös bónuszok pótolják ezt a veszteséget. A minimális megengedett szorzó 1,10, minimális tét 50 cent. Például, ha 10 eurót fogad el 2-es szorzóval, akkor 20 eurót nyerhet. A tét minimális befizetése 5 euró, de 20 eurót kell befizetnie, ha a fentiekben ismertetett üdvözlő bónuszban részesülni szeretne. A nyeremény maximális limitje tétenként 150 000 euró.

Fizetési lehetőségek

Amint regisztrál az 1xbet oldalon, meg kell adnia banki adatait az IBAN-nal. Ugyanezt az IBAN-t és az Ön RIB-jét be kell szkennelni és el kell küldeni a weboldalra, mielőtt még hozzáférhetne az online fogadásokhoz. Miután az 1xbet csapata validálta, a regisztrációt egy bizalmas kód megkapásával véglegesítjük. Ezután folytathatja az online fogadásokat. És ami a kifizetéseket illeti, míg ezek a versenyzők széles körű online fizetést kínálnak a betétekért és a nyeremények visszavonásáért, az 1xbet webhely egyszerűen kínál PayPalt, hitelkártyát és Paysafecardot. Emlékeztetünk arra, hogy az online fogadás nem megbízható jövedelemforrás. Az 1xbet számla létrehozásakor megjelenik egy FDJ moderátor, hogy heti fogadási és betéti limiteket állítson be magával annak érdekében, hogy megvédje Önt az esetleges pénzügyi túlcsordulásoktól. A szerencsejáték-függőség alattomos lehet, ha szenved tőle, ne habozzon kérni a Belügyminisztériumtól a szerencsejáték-tilalmat.

1xbet ügyfélszolgálat

Amikor regisztrál az 1xbet-re, akkor részesülhet egy olyan ügyfélszolgálatból, amely végigkíséri Önt a fogadások különböző szakaszain. Az 1xbet webhely gyakran feltett kérdései közösek a többi FDJ webhelyen, ezért kissé túl általános marad számunkra. Az online csevegés szintén rendelkezésére áll egy Treflix, a chatbot nevű kis robotral, amelyhez a hét minden napján, a nap 24 órájában felteheti kérdéseit. Hatékonyabb sürgős kérdések vagy problémák esetén az 1xbet segélyszáma, amely hétfőtől szombatig 9: 00-tól 21: 00-ig, munkaszüneti napokon 14: 00-tól 18: 00-ig érhető el. az 1xbet weboldal. Ezenkívül e-mailben is talál egy kapcsolattartási űrlapot. Hétfőtől péntekig 9: 00-19: 00 és szombaton 9: 00-12: 00 között vehető igénybe a siket vagy hallássérültek számára szervezett szolgáltatás is.

A La Française des Jeux sportfogadási helyszíne megtiszteltetésnek nyilvánította ügyfeleinek megtartását, és mindenekelőtt kérdések vagy problémák esetén támogatásukat. Áttekintettük az 1xbet ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvétel különböző módjait, és azt, hogy ez hogyan lehet hasznos.

Hogyan lehet kapcsolatba lépni az 1xbet ügyfélszolgálatával?

Ha szeretne egy online sportfogadással foglalkozó tanácsadóval beszélni, az 1xbet üzemeltető felajánlja, hogy e-mailen keresztül cseréljen az ügyfélszolgálattal az u segítségével.n online űrlap kitöltése. Ha ez a lehetőség nem elégíti ki Önt, akkor bármikor felhívhatja az 1xbet támogatási szakembert a 09 69 36 60 60 telefonszámon, hétfőtől szombatig, 9 és 21 óra között. Ez nem prémium szám. Sajnos az 1xbet nem tette elérhetővé az azonnali üzenetküldést az ügyfelek számára.